Foto: Kimi Kuipers

La banda catalana The Tyets, actualment un dels grups de més èxits del panorama musical a Catalunya i coneguts pel seu estil fresc i versàtil, ha unit forces amb la talentosa concursant d’OT 2023 Chiara Oliver per llançar la nova cançó titulada “Fa Dies”, una vibrant proposta dins del gènere pop d’atmosfera energitzant i en la qual sentim a la Chiara cantar en català per primera vegada després del llançament del seu primer EP “la libreta rosa”.

“Fa Dies” destaca per la seva melodia enganxosa i un ritme que convida a moure’s, però també per una lletra que explora l’amor i la distància després d’un amor d’estiu quan els dies de sol etern s’acaben i la rutina es torna a apoderar de tot. La barreja d’estils característics de The Tyets —coneguts per la seva fusió de gèneres com el reggaeton, el pop i la música electrònica— amb la veu potent i versàtil de la talentosa Chiara Oliver, crea un single que, sens dubte, conquerirà tothom qui escolti “Fa Dies”.

El single va sonar per primera vegada, i per a sorpresa de tots, durant el concert que The Tyets van oferir a Menorca el passat 23 d’agost amb un concert amb entrades exhaurides des de feia mesos a Es Claustre. Va ser allà quan el grup va anunciar la col·laboració i va convidar a la Chiara a pujar a l’escenari a cantar “Fa Dies”. L’actuació va desencadenar la bogeria de tots els assistents i es va viralitzar a les xarxes socials, acumulant més d’1 milió de visites al reels i tik tok respectivament.

- Publicitat -

“Fa Dies”, que arriba amb un videoclip dirigit per Cristina Tomás i que és una oda a l’amor efímer, a l’estiu, a la nostàlgia i també a l’illa de Menorca, on resideix Chiara i on es va gravar el videoclip durant el passat mes d’agost. En ell veiem als The Tyets i la Chiara explorar l’illa i gaudir d’un dia d’estiu i els capvespres illencs en plena complicitat.