El lleidatà Yung Rajola publica el seu nou single ‘Em tornes Boig‘ un temacle d’inspiració pop electrònic dels anys 2010 i ple de referències de l’adolescència de l’artista i a la cultura popular d’aquella època.

El raper va publicar l’any passat el seu segon àlbum conceptual, “Peter Pan“, i aquest 2024 l’està aprofitant per publicar singles juganers irònics i divertits com ‘Mamixula’ o ‘ La Cúmbia del Cargol‘.

En aquesta cançó ve acompanyada d’un videoclip enregistrat per Alex Alcalde, en el qual han combinat un fons croma i la poca vergonya a la que ens té acostumats l’artista lleidatà. També compta amb la producció de Pep Saula (Sexenni) actual guanyador del Premi Enderrock a productor de l’any.

- Publicitat -

El raper que fa pop o el cantant de pop que fa urban, us deixarà bocabadats amb el seu nou treball; un nostàlgic regal als qui vam ser adolescents a la decada dels 2010’s