Miki Núñez ens presenta aquest divendres “Tiraria enrere”, el segon avançament del primer EP en català de Miki Núñez, previst per a finals de 2024.

Després de jugar amb tocs electrònics amb “Dins del meu cap”, Miki posa banda sonora a l’estiu amb un nou tema pop, fresc i alegre que destaca pels seus ritmes llatins i trompetes que transmeten bon rotllo i ens transporten a aquells moments que sempre ens omplen el cor al rememorar-los.

Amb una melodia molt enganxosa, “Tiraria enrere” -composta i produïda juntament amb Àlex Pérez i Genís Trani-, parla d’una història d’amor d’estiu que Miki recorda amb nostàlgia i tendresa, transportant-nos als dies càlids i les passejades per la platja.

- Publicitat -

Aquest pas marca l´inici d´una nova etapa a la carrera de l´artista, en la qual promet explorar diverses influències i gèneres musicals per mantenir-se a l’avantguarda de l’escena musical catalana.

Amb aquest nou projecte es pretén consolidar a en Miki com un dels artistes més rellevants del panorama musical català, sorprenent i emocionant fans i crítics amb un potent EP que veurà la llum molt, molt aviat.