Després de l’èxit de ‘Referent II’ (Feat. GUINEU) i de ‘Conills II’ (Feat. Lluc), VITTARA estrenen ‘Balena’, un nou senzill per donar la benvinguda a l’estiu i que mostra la cara més despreocupada i festiva de la banda barcelonina. Jugant amb una lletra senzilla i costumista, gairebé en forma d’autoparòdia, VITTARA mostra el seu costat més alegre, allunyant-se d’algunes de les pretensions de l’indie rock actual, evidenciant que ells també poden fer una cançó per als mesos de més calor de l’any.

Enrere ha quedat ”INCÒGNITA BRUTAL’, l’àlbum que va veure la llum a finals del 2023 i que ha servit per consagrar a VITTARA dintre del nou panorama musical català. Deu peces musicals que, tot i estar plenes d’energia, són molt íntimes i introspectives. Un disc on té cabuda l’amor, el desamor, però també l’angoixa per la incertesa de la vida i la por pel futur. Gran sensibilitat lírica que evidencia una maduresa incipient de la banda barcelonina que és capaç de trobar un equilibri perfecte amb una sonoritat molt potent propera a la de grups com Carolina Durante o Cala Vento.

- Publicitat -