Foto: Júlia Millet

Parlar de Suu és parlar de sensibilitat, de cançons i de perseverança. La cantant barcelonina ha ofert des de molt jove un repertori sòlid i amb èxits tan rotunds com “Eres un temazo”, “Tant de bo” o “Barcelona tropical”, i sempre acompanyada de les millors col·laboracions, entre les quals trobem Carlos Sadness, Dorian, La La Love You, La Fúmiga, Las Migas, Sopa de Cabra o Delafé, que sumats als seus més de 200k followers a Instagram o als més de 300k oients mensuals d’ Spotify, la consoliden com una de les artistes del moment.

En aquesta ocasió, ens presenta “Passen coses”, gravada i produïda per Gerard Giner als mítics estudis Blind Records de Barcelona (Sidonie, Love of Lesbian o Rigoberta Bandini entre molts altres), i ens explica com són aquests moments on després de la primera cita, ens adonem que hi ha alguna cosa més, que les mirades han canviat cap a una cosa més profunda i real, i apareixen les ganes incontinents de que arribi una segona trobada.

Una cançó on el pop de sempre segueix present en melodies i tornades, però que el rock apareix amb guitarres una mica més punyents i més protagonistes, que sumades als sintetitzadors d’un so molt 90’s, fan que unint tots aquests elements, elevin la cançó a hit.

- Publicitat -

Quan Suu diu que “Passen coses”, és que realment alguna cosa està anant a més. I en aquest cas, com no podia ser d’una altra manera, estem segurs que passaran moltes coses amb aquesta cançó tan enorme. De moment a la gira estatal que porta per nom “A solas”, ha anunciat 10 sold-outs als concerts de Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca i Bilbao, i ha visitat també Granada, Vigo, La Corunya, Donosti, Menorca i Saragossa. I la gira continuarà per festivals com Magnífic Fest (Lleida), el Festival Idílic (Platja d’Aro), el Pirata Beach Festival (Gandía) i el Sonorama entre molts d’altres.