ESTHER estrena nou single sota el títol “La millor de les mentires”, que estarà disponible el 7 de juny a totes les plataformes digitals. La cançó compta amb un videoclip dirigit per Lucía Casañ i protagonitzat per la pròpia ESTHER i l’actor valencià Héctor Juezas.

Amb un sabor nostàlgic dels 2000 d’Avril Lavigne o Paramore, “La millor de les mentires” suposa un canvi d’etapa en la carrera d’ESTHER. Un viratge emocional i estilístic a tots els nivells. El so de la jove cantautora es transforma amb tints pop-rockers de principis de mil·lenni: més potent, més enèrgic, alhora que fresc i actual. El single ha estat produït, com ja és habitual a la trajectòria d’ESTHER, per Àlex Blat, des del segell Primavera d’Hivern, amb mescla i màster de Guillermo Sanz.

El canvi en l’estètica beu també d’aquelles estrelles adolescents amb què l’artista de Vinaròs va créixer. Així es fa palès tant al videoclip, com a la portada del single. El primer ha estat dirigit per la jove directora de cine valenciana Lucía Casañ, de la mà d’Amberes Films i estarà disponible el 6 de juny, un dia abans del single. La portada que il·lustra el single és obra del fotògraf Raul Solves i de la il·lustradora i directora d’art Helga Ambak.

- Publicitat -

“La millor de les mentires” indaga en l’autoengany de les relacions fugaces i líquides, tan a l’ordre del dia especialment entre les noves generacions. “La meua composició beu d’experiències personals i, per molt que canvia d’estil, això és marca pròpia. En aquest cas volia parlar del tipus de relacions que veig a la meua generació i al meu entorn, relacions extremadament intenses i quasi impredictibles, que ocorren quan menys t’ho esperes i que et deixen seqüela, per a bé o per a mal”, explica l’artista original de Vinaròs.

ESTHER va entrar fort al panorama valencià del pop amb el seu primer single “Les teues ales” (2021). Més tard vindria el seu primer LP “Les cartes que mai vaig cremar” (2022), un cant a la joventut i a les històries inacabades que va presentar en una gira de quasi 50 concerts. Només tres anys després de la seua primera publicació, fa un pas endavant apostant per un so més enèrgic i desimbolt, tota una declaració d’intencions.