Foto: Alec Wilson

Classe B ha llançat el seu nou single “Pirata”, una cançó carregada de calor i ambient estiuenc. Amb aquesta peça, Classe B pren el timó del seu projecte per dur-lo un pas més enllà. Per a aquesta aventura, han comptat amb la col·laboració de Sexenni, la jove banda que està liderant les llistes musicals del país.

La producció de la cançó ha estat a càrrec de Sergi Bagó, un productor reconegut per treballar amb algunes de les bandes més destacades del territori, que ha sabut vestir “Pirata” per convertir-la en tot un hit.

Classe B es troba en plena presentació del seu directe, i properament els podrem veure al Festival Ítaca i al White Summer, entre altres esdeveniments. Les dates es poden consultar a les seves xarxes socials. Recentment, també van actuar al Festival Strenes amb Figa Flawas.

- Publicitat -

Classe B és una proposta fresca que, en català i sense complexes, explica històries amb les quals tothom es pot identificar. Volen aportar al mercat una visió costa-bravenca de la vida, on, lluny de les multituds i del ritme frenètic del dia a dia, les mogudes agafen un sentit especial. Amb un pop ballable que incorpora elements de la música disco i urbana, Classe B crea una proposta musical actual i innovadora.