Flashy Ice Cream torna a trepitjar fort amb ”Sempre Joves”, el seu nou disc. Després d’una llarga trajectòria als escenaris i dos discs al mercat, ”Don Gelato” (2020) i ”AFTERSUN” (2022), els de Sabadell estrenen nou disc que, prometen, serà el millor de la seva història.

Amb els seus ritmes reconeixibles i incomparables, Flashy Ice Cream s’ha consolidat com un dels grups pioners a l’escena urbana en català. Ara que han deixat empremta a tots els escenaris de Catalunya, ens presenten el seu darrer treball.

La primera part del disc, que han dividit en dos volums que recullen els seus treballs al llarg d’aquest 2024, fa temps que sona a tot arreu. I és que amb temacles com ‘Cada Tren’ o ‘Entremeliada‘, en col·laboració amb Dani6ix i IZZKID, fa mesos que s’han apoderat de les ràdios musicals. A més, també hem pogut veure alguna peça creada a la seva estada a l’Argentina, com ‘Tiki taka’ o ‘A qui trucaries?’.

- Publicitat -

Ara presenten ”Sempre Joves x10”, el segon volum de l’àlbum, que ve trepitjant fort. A principis de juny, vam tenir el primer tast del nou disc: ‘Atracció magnètica‘, una col·laboració amb la Mushkaa, una de les grans del panorama urbà en català. La cançó, que barreja ritmes de funk brasiler i techno house, segur que serà una de les més aclamades a les festes aquest estiu.

A aquesta segona part, els sabadellencs presenten un recull de sis cançons que barregen ritmes estiuencs amb molts estils musicals diferents, des del reggaeton fins a l’Afro i el mambo. A més, el disc ve carregat de col·laboracions sorpreses perquè, a més de la cançó amb la Mushkaa, ”Sempre Joves x10” compta amb una col·laboració que encara desconeixem i que veurà la llum al juliol.

Al nou disc, els Flashy també faran esmena a la cultura catalana, i és que el nou disc inclourà una versió de ‘Boig per tu‘, la mítica cançó de Sau que, juntament amb l’essència del duet sabadellenc, faran que sigui ideal per emocionar-se i, a la vegada, ballar-la de festa.

Les expectatives sobre aquest disc són ben altes, i és que ve produït pels millors productors de l’escena musical catalana del moment: Pep Saula, l’Scotty DK i el Roots. Estem ben segurs, doncs, que ”Sempre Joves x10” ens farà ballar a tots aquest estiu i que, un cop més, ho petaran a tot arreu.