Amb quatre treballs exitosos a la seva esquena, incloent-hi èxits recents com ‘Quan em tornes a mirar’ i ‘Millor del que pensava’, produïts magistralment per The Tyets, els Flashy estan ara al punt culminant d’una nova etapa. Després de passar mesos a Argentina, col·laborant amb productors i artistes locals, el grup de Sabadell està a punt de llançar el seu nou àlbum ‘Sempre Joves’, que es desplegarà en quatre volums (un per trimestre) al llarg del 2024. Aquesta obra promet ser la millor de la seva història!

El primer volum del disc, a més del sorprenent i aclamat ‘Cada Tren’, que ja ressona en totes les ones de les ràdios comercials, també comptarà amb 3 hits més com: ‘Entremeliada’, un vibrant reggaeton on Flashy canta al costat de l’altre duo de moda Dani6ix i IZZKID. Una segona col·laboració que arriba des de terres argentines amb ‘Tiki Taka’, i per completar aquesta experiència única, ‘A qui trucaries?’ un sorprenent “corrido” mexicà que segur us captivarà a l’instant.

Aquest és només el començament de l’extraordinària odissea musical dels Flashy al 2024, prepareu-vos perquè encara queden tres parts més. La nova era dels Flashy Ice Cream està aquí, i amb ‘Sempre Joves’, prometen portar-vos a un viatge musical inoblidable.

- Publicitat -