Si bé hi ha dues coses que tothom coneix de Yung Rajola, són la seva estima cap a la seva ciutat natal, Lleida, i, en segon lloc, com li agrada jugar amb la música. Viatjant per diferents arts, com la pintura, la poesia o la música se sent com peix dins l’aigua, així és com ha evolucionat com a artista.

En aquesta ocasió presenta “MAMIXULA”, produïda per l’ Argibitzz, productor (també) lleidatà amb qui ha treballat anteriorment diverses vegades. És una cançó en clau juganera, i que fa realitat la idea que li rondava pel cap a Yung Rajola des de ja fa un temps: fer un technorap, estil que està en auge a la resta del món. Amb la lletra, descobrirem el seu punt més informal, aconseguint que acabis connectant amb la quotidianitat que explica: sofà, manta, Netflix & chill.

Amb “MAMIXULA”, Yung Rajola pretén fer-ho cremar tot i continuar buscant sonoritats, aprenent. Jugar per descansar i desconnectar de conceptes i calendaris, cosa que demanen els treballs de llarga durada.

- Publicitat -

El videoclip, com sempre, l’ha treballat amb Alex Alcalde, el seu videògraf de confiança. Veurem a Yung Rajola prenent la ciutat de Barcelona, despreocupat, gaudint de “MAMIXULA” com si l’hagués escrit per gaudir-la amb ell mateix.