Miki Núñez torna a connectar amb els seus orígens amb un nou senzill en català, “Dins del meu cap”, que serveix com a avançament de l’esperat nou EP de l’artista, que per primer cop ens presenta un projecte íntegrament en català.

Amb “Dins del meu cap” Miki torna amb un nou so, més modern, mantenint la seva essència pop festiva característica mentre introdueix elements electrònics frescos, creant un estil més modern i vibrant, en aquesta producció de Genís Trani.

Aquest pas marca l’inici d’una nova etapa a la carrera de l’artista, en la qual promet explorar diverses influències i gèneres musicals per mantenir-se a l’avantguarda de l’escena musical catalana.

- Publicitat -

Amb aquest nou projecte es pretén consolidar a en Miki com un dels artistes més rellevants del panorama musical català, sorprenent i emocionant fans i crítics amb un potent EP que veurà la llum molt aviat.