Després de presentar-vos fa uns mesos ‘Gira-sol‘, la carta de presentació de Clop, ara l’artista ens ofereix una nova cançó.

“EL MUSSOL” és l’altra cara de la moneda. Una mica com el ying i el yang. En aquesta cançó hi trobarem una energia molt més fosca i agressiva. El tema vol reflexionar justament sobre les persones que se senyala a “GIRA-SOL”, explicant que a vegades poden sentir-se obligats per la societat a mostrar-se així, i aquesta obligació pot fer que de portes endins les coses no siguin tan brillants com es mostra en un principi, tal com ens explica l’artista.

Pel que fa al videoclip, és directament la continuació del que vam veure al clip de “GIRA-SOL”. Dins aquest món fictici on es desenvolupa l’acció, tothom porta una samarreta de tirants blanca, tothom la mateixa. La gent no té emocions positives ni negatives, simplement van fent amb el que tenen. Dins de la monotonia apareixen un nou grup de persones, els “GIRA-SOLS”, que sí que mostren les seves emocions positives i es marquen a ells mateixos amb pintura groga al pit. Ara bé, el fet de despertar alegries, fa que la balança vulgui tornar al punt d’equilibri. És aquí on apareix “EL MUSSOL”, aquesta entitat que s’encarrega de capturar els “GIRA-SOLS” quan s’acaba el dia per tancar-los al seu bosc de nit i fer que dins seu es despertin pensaments negatius i preocupacions.

- Publicitat -