L’artista manresà clop va fer el seu debut musical amb un primer senzill anomenat ‘GIRA-SOL’.

Aquesta cançó és una representació del que és l’artista. Lletres en català plenes de metàfores, energia en estat pur i un so molt natural i acústic a la vegada que electrònic. El tema va dedicat a aquelles persones que només amb la seva presència ja fan brillar el seu voltant, sense forçar cap comportament ni posar cap filtre a la seva personalitat.

Dins de la cançó hi trobem moments de pausa i tranquil·litat (com és el cas de la tornada), passant per parts més animades per finalment arribar a una secció final: un esclat d’energia i moviment que no deixa a ningú indiferent.

- Publicitat -

Segons explica l’artista, el projecte té la intenció d’estendre’s més enllà de la part musical, i és per això que en el pròxims dies es farà públic també el videoclip on hi podrem veure una història que dona una altra dimensió a “GIRA-SOL”.

El jove de 24 anys es va iniciar en la música de manera autodidacta ara farà 5 anys, començant a tocar l’ukelele, per després passar pel baix i la guitarra. Al cap d’un temps va formar un grup de versions amb amics, que es va dissoldre al cap d’un temps. La inquietud per seguir el seu camí en la música el va dur a començar a composar les seves pròpies cançons, i amb l’ajuda del seu amic i productor, Nael Oliveras, van començar a donar forma a aquestes idees. Aquest primer senzill només és el començament d’un projecte que ens portarà molta música nova amb so innovador i en català.