Han passat tres anys des d’A tope amb la vida. Tres anys, més de 70 milions de reproduccions de les deu cançons que el conformen i una llarga gira que va culminar ara fa una mica més d’un any amb un comiat col·lectiu i emocionant al Palau Sant Jordi. Durant tot aquest temps, Josep Montero s’ha dedicat a viure, a inspirar-se, a interpretar i a produir cançons noves. Concretament, una col·lecció d’onze cançons que marcaran de nou un punt d’inflexió no només per a Oques Grasses, sinó també per tota la gent que els escolta. Fruit del Deliri és el disc més personal i íntim dels osonencs, el menys complaent. Un viatge que passa del deliri més mundà, que ha portat a la humanitat pel pedregar, al deliri del que somnia en l’impossible. Si no imaginem coses impossibles, mai les assolirem.

El disc compta amb l’espera de milers d’oients habituals dels Oques Grasses que esperen amb candeletes tota la nova tralla de cançons inèdites que ha preparat la banda, amb les inestimables col·laboracions de Figa Flawas, Julieta i Al·lèrgiques al Pol·len.

En una dotzena d’anys Oques Grasses han trencat tots els esquemes fent sempre el que els ha donat la gana. Les cançons dels seus cinc discos superen els 300 milions de streamings, els dos últims -Fans del Sol del 2019 i A tope amb la vida del 2021- són Disc d’Or, les cançons “In The Night” i “La gent que estimo” són Discos de Platí i altres cançons com “Sta guai”, “Serem ocell” o “Elefants” són Disc d’Or. El seu darrer concert fins a la data, va ser ara fa un any, quan els osonencs van celebrar el seu desè aniversari amb l’espectacle “La gent que estimo” que va omplir a vessar el Palau Sant Jordi.

- Publicitat -

GIRA OQUES GRASSES 2024

20/04 Cruïlla DO Terra Alta (Batea)
27/04 Strenes (Girona) – SOLD OUT
25/05 Presentació Pirata Beach Festival 2024 (València)
01/06 Sensenom Festival (Palma)
14/06 Cabró Rock (Vic)
22/06 Calafell Beach Festival (Calafell)
01/07 Canet Rock (Canet de Mar)
12/07 Pirata Beach Festival (Gandia)
13/07 Cruïlla (Barcelona)
27/07 Empordà Music Festival (La Bisbal d’Empordà)
04/08 Sons del Món (Roses)
04/10 Pirata Madrid Festival (Madrid)