L’ex-concursant del programa de TV3 Eufòria, la Llum, ha estrenat la cançó ‘A galope’. Amb la seva veu s’obrirà pas entre sons de metall, aire, sorra i estridències animals.

“Té el seu lloc des de sempre en aquesta cort” trencant així l’aposta amb l’experimentació i la fusió amb el pop; a llegües de qualsevol altra expressió comparable o similar del panorama musical nacional actual.

La Llum presenta WITHOUT DARKNESS, el paisatge brut i humit des d’on l’artista il·lustra el seu pla per a arribar fins on el seu melancolisme ambiciós la porti.

- Publicitat -

Si en el seu últim EP NO LIGHT (Desembre 2023) la trobaves solcant la mar damunt d’una balena, en aquest l’observes sortint de les entranyes d’un cavall blanc, arribant sense perdre el temps del pur èxtasi del primer track i single ‘A galope’.