Carinyu meu’ és el primer avançament del pròxim disc d’Al·lèrgiques al pol·len. Un tema que posa el focus en la vivència d’estar enamorada d’algú que ja no mereix el seu amor. Amb un to enfadat i desenfadat a parts iguals, la banda escriu amb força una història amb què totes ens podem sentir identificades.

Olivia Rodrigo, Cariño o Shego són alguns dels referents en què el grup s’ha inspirat per a trobar el so evolucionat que les acompanyarà a partir d’ara. ‘Carinyu meu’ és un tema amb sonoritat pop-rock -sense abandonar del tot la seva influència indie-, on les guitarres prenen protagonisme i arrasen amb un so trencat, que arriba amb la intenció d’allunyar-se de l’estètica més polida a què ens tenien acostumades amb els anteriors treballs.

En aquest senzill, el sextet ha fet un pas més enllà en la producció i ha encertat anant als estudis Pogo de Madrid, on s’ha trobat amb alguns dels productors de referència del moment com Ade (ex Hinds i actual Shangai Baby) i l’Epona (La Plata), amb qui han acabat produint el tema. També hi ha posat el seu art Joan Borràs, productor de confiança d’Al·lèrgiques al pol·len amb qui havien gravat els seus dos anteriors discs, i que aquest cop ha fet el mix, fent que aquesta combinació trobi el punt neuràlgic ideal entre un hit pop i una textura més ‘garajera’.

- Publicitat -

La banda comença la nova gira ‘L’amor està en flames’ el pròxim 19 d’abril a Sant Feliu de Llobregat.