Actualment Laminal, es troben en ple procés de creació del seu primer treball: ‘(In)tacte’, que veurà la llum molt aviat i que ens aproparà a moments de claustrofòbia i eufòria personal i col·lectiva; una dualitat que explora les dues cares de la moneda de la vida i de dos anys plens de contrastos. Sota la producció de Miquel Cuixart a l’Estudi Sotrack – Lāminal enregistraran 10 cançons que transpiraran una il·lusió intacta i omnipresent, malgrat els reptes i entrebancs viscuts.

Fins ara, ja ens han avançat ‘Xarxa neuronal’ i ‘Petjades fumejant’. Ara, Lāminal presenten ‘Intacte’, tema que dona nom al seu àlbum de debut. Una peça on ressona la melancolia i la determinació, i que parla de com canvien les nostres prioritats amb el pas del temps. Una dualitat que es veu reflectida també en l’estil i la dinàmica de la peça, amb un primer bloc de pop ballable i un segon de coda final pausada i ambiental.

‘Intacte’ és una confrontació amb les transformacions de les relacions al llarg del temps, com evolucionen i com nosaltres canviem amb elles. La importància de mantenir viva la passió, la força interior que ens impulsa a seguir. Aquest tercer avançament també ens convida a mirar enrere amb nostàlgia, però també cap endavant amb determinació, donant pas a noves oportunitats.

- Publicitat -