El 2024 de Scorpio comença amb un nou senzill: ‘XAO XAO’. L’ex concursant d’Eufòria va debutar fa un any amb el disc “Antares”, amb temes com ‘Nenes presumides’ i ‘Deja vu’, que acumula que gairebé un milió de reproduccions. Aquest treball la va portar a escenaris com el de l’Acampada Jove, l’Strenes Urbana i el Winter Festival a la Sala Razzmatazz.

Després de presentar el senzill ‘M’ENXIXO’, ara publica ‘XAO XAO’, amb la producció de Scotty DK. La cançó captura l’essència de les melodies pop del 2010 amb un toc contemporani, i fusiona l’electrònica i el house amb un toc urbà i de funk brasiler. S’inspira en èxits com ‘Tik Tok’ de Kesha i ‘We found love’ de Rihanna, i és una declaració d’empoderament.

El tema ens transporta a una festa vibrant, on la Scorpio i les seves amigues es converteixen en les reines, alliberant-se del passat i dient ‘XAO XAO’ a aquells que no mereixen ser part de la seva història.

- Publicitat -