Lau Gibert la cantant i ballarina de Lloret de Mar presenta la seva nova cançó Gates. Es el quart tema compost per ella mateixa amb la producció de Scotty DK, després de Ni la moto, Macba, Permanent, i A la nit.

Les Gates que ve acompanyat d’un divertit videoclip, amb imatges i looks que recorden als anys 2000 i amb molts elements de la època, és segons paraules de la pròpia Lau “una cançó que parla sobre una reunió d’amigues, una sortida amb les millors amigues que només volen passar-ho be”. En el clip l’artista i companyia simulen que son gates, en ell es recullen molts moments de festa que fan encomanar les ganes de diversió.

La cançó formarà part del seu proper Ep A la nit (segell FANATIK de Blanco y Negro music), previst per al mes de març i estarà a les plataformes digitals i en físic.

- Publicitat -