Després de l’èxit dels seus respectius singles, l’Estela i la Lau Gibert s’uneixen per presentar ’13 de febrer’, disponible a partir d’aquest 13 de febrer en totes les plataformes digitals. Es tracta d’una cançó d’estil pop/rock en català influenciada per la dècada dels 2000, que es convertirà en el primer duet format per concursants de la primera edició d”Eufòria’.

’13 de febrer’, co-escrita per ambdues artistes i produïda per John Caballés, productor d’artistes com Antonio Orozco i Cepeda, és un crit a favor de l’empoderament després de la ruptura d’una relació tòxica. Parla de la importància de valorar-te a tu mateixa, especialment quan no estàs sent valorada ni estimada com t’haurien d’estimar.

Estela és una artista catalana independent amb temes d’èxit propis com ‘Cupido’ i ‘Qui ens ho diria’. Va aterrar al panorama musical gràcies al talent show de TV3 ‘Eufòria’. A més de ser nomenada la primera favorita del programa, la cantant ha fet doble ‘sold out’ juntament amb els seus companys al Palau Sant Jordi i ha actuat davant de milers de persones al pregó del seu poble, Ripollet, i a Arc de Triomf a Barcelona el dia de la Diada.

- Publicitat -

Amb només 17 anys, Lau Gibert ha entrat al panorama musical català amb força amb temes com ‘Ni la moto’. La cantant i ballarina ha participat en programes d’èxit com La Voz Kids i Idol Kids, però el seu pas pel talent show de TV3 ‘Eufòria’ ha sigut l’última empenta que necessitava per iniciar la seva carrera. Una trajectòria que culminava amb dos concerts ‘sold out’ al Palau Sant Jordi junt amb els altres concursants.