Han passat set mesos des que la Suu va publicar la seva darrera cançó, “Postal barata”. Set mesos durant els quals la cantant barcelonina no ha parat de girar i de preparar les cançons del que serà el seu quart disc. El seu nou senzill es titula “Últimamente” i és una de les cançons més personals i sinceres que ha escrit la Suu. Obre el seu cor de bat a bat i es mostra més transparent i directa que mai.

Composta en un moment complicat per l’artista on els seus fonaments emocionals i afectius trontollaven, en els quals contestar whatsapps i trucades se li feia un món, aquesta ansietat s’accentuava encara més volent seguir sent el centre d’atenció i voler agradar a tothom. Una dualitat difícil de gestionar i, sobretot difícil d’entendre pel seu entorn més proper. “Últimamente” parla sobre el pas del temps i de prendre consciència sobre fer-se gran. “De quan de sobte un dia te n’adones que ja no ets el centre del món, quan, possiblement portes massa temps pensant-ho.” De com l’adolescència va mutant a una etapa més madura i reflexiva, una etapa en la qual passes d’estar permanentment volent enamorar-te i demanant a crits que t’estimin, a una nova on realment el que necessites és aprendre a estimar-te a tu mateixa i valorar-te sense buscar l’aprovació dels altres.

“Últimamente” ha estat produïda per Gerard Giné, buscant un himne pop-rock amb pinzellades electròniques i amb veus tractades amb auto-tune i voccoders. Amb una producció desenfadada i sense complexes que funciona a la perfecció, la cançó també sorprèn de forma simple i despullada tal com va néixer a veu i guitarra, on el pes de la lletra centra tota l’atenció i els sentits.

- Publicitat -

La gira d’aquest any de la Suu comptarà amb concerts amb banda per festivals, però també amb un format intimista per diverses sales de concerts de l’estat que ha batejat com “A solas” i on s’acompanyarà només per la seva guitarra.