Socunbohemio, el talentós músic que ha captivat les oïdes amb la seva originalitat i profunditat lírica, presenta el seu últim treball, Cotxe casa gos tu i jo. Aquest EP no és només una col·lecció de cançons; és una experiència única que et porta a un viatge emocional a través del temps, l’amor i les intricades de l’ànima humana.

Cotxe casa gos tu i jo és molt més que música; és una declaració d’intencions, un joc captivador en sí mateix. Amb una proposta cínica i innocent alhora, l’EP ofereix moments de diversió i reflexió. Les cançons són com pinzellades en un quadre impressionista, creant una obra d’art sonora que reflecteix les complexitats de la vida.

Socunbohemio comparteix el seu món íntim amb l’audiència a través de l’EP, explorant temes com el temps, l’amor, les pors, els desitjos, les amistats perdudes i retrobades, les esperances futures i les esgarrades. Cada lletra és una finestra a la seva ànima, creant una connexió genuïna amb l’oient.

- Publicitat -

La sonoritat de Cotxe casa gos tu i jo revela una evolució notable en el estil de Socunbohemio. Amb una combinació de sintetitzadors, caixes de ritmes, veus filtrades i distorsions, l’EP emana una energia consolidada i contundent. Les cinc cançons s’estructuren amb precisió, oferint una experiència completa que captura l’atenció de l’oient des del primer acord fins al darrer.

Inevitablement, en escoltar aquest treball, les influències de grans noms de la música indie i alternativa es destaquen. Des de la cruesa dels Strokes fins a la melancolia dels Clientelle, passant per l’experimentació de Mac DeMarco i la profunditat de Sufjan Stevens, Socunbohemio fusiona aquestes inspiracions en una creació única que deixa empremta.

Cotxe casa gos tu i jo és una invitació a explorar les capes de significat que es troben darrere de cada melodia. Socunbohemio no només et convida a ballar, sinó també a reflexionar i connectar amb les teves pròpies emocions. Aquest EP no és simplement una producció musical; és una expressió artística que ressona amb autenticitat i originalitat.

El concert de presentació serà el 22 de febrer a la 2 de l’Apolo, en el marc del festival Mil·lenni de Barcelona.