Marc Parrot celebra els 30 anys de carrera fent un viatge per les seves cançons i gaudint de la seva història com a músic. Un viatge que ens permet acompanyar-lo per les diferents recerques sonores i estètiques per les quals ha transitat durant aquests anys i que han donat com a resultat una sòlida i admirable carrera.

Sabem què mantenir-se en el circuit professional durant tot aquest temps, en una indústria que s’ha transformat radicalment els últims vint anys no és fàcil i aquest és un motiu més de celebració.

El Marc, artista, compositor i productor musical reconegut al nostre país, ha triat un repertori amb les seves cançons més estimades per donar-les-hi una volta més i convertir-les en nous instants de temps amb un caràcter únic i excepcional. Combinant un disc íntim, sincer i ple de complicitats amb un seguit de vídeos que ho documenten.

- Publicitat -

Trobades per versionar cançons, cada una amb una col·laboració diferent, buscant mostrar allò que es produeix quan els artistes gaudeixen de la seva feina: el plaer i l’admiració de l’espectador. És per això que les cançons s’han enregistrat també en vídeo i en directe, per mostrar no només l’art sinó també l’ofici i el saber fer de tots ells.