Després de l’èxit de “La Primavera”, “No *Vull Despertar” i “La Cadena”, els tres primers senzills del seu EP “ARA O MAI”, Aquest divendres 12 de gener l’ Edu Esteve comença l’any amb dues cançons que formaran part d’un nou projecte que anirà veient la llum al llarg de l’any en diferents blocs, cadascun representant una etapa diferent de l’artista i on es podrà escoltar cançons i gèneres diferents sota un mateix fil argumental.

El nou projecte d’Edu Esteve gira al voltant dels colors, colors que transmeten unes emocions específiques, de la mateixa manera que ho fan les cançons. Aquests colors son el vermell, el verd, el blau i el groc.

Sota aquesta premissa, ara es torn del Vermell i ho fa amb un split de dues cançons on la primera d’elles es titula “MASSSTIMAS”. Un tema on barreja sons electrònics i ritmes llatins, i amb la seva veu auto tunejada. La cançó parla sobre una relació entre persones en la que es prometen una sèrie de coses però finalment no es compleixen, tot celebrant aquest trencament.

- Publicitat -

L’altra producció arriba amb el títol de “A200”, també està format per sons electrònics i autotune on l’artista parla sobre el descobriment de la industria musical en primera persona, quan de cop i volta hi entres i veus com funciona realment.