Foto: Xavi Souto

Socunbohemio acaba de presentar ‘La vida mentrestant‘ el primer avançament d’un EP que l’Artur Viñas i els seus companys han estat preparant durant els últims mesos. La producció és d’en Biel Colomer, que també és un dels components del grup durant els concerts, juntament amb Òscar Acón i Gerard López.

El març d’aquest 2023 va editar el disc “Contes de les Quatre Estacions” un debut que va arribar per enamorar a la crítica i al públic, que li seguia la pista des de feia uns anys.

‘La vida mentrestant’ és una cançó animada que apel·la al pas del temps, a la vida des de les coses petites, a fer-se gran al costat dels que més estimem. El seu ritme i bon humor venen acompanyats d’una sonoritat més indie i fresca. Sintetitzadors, caixes de ritmes, veus filtrades…

- Publicitat -

Socunbohemio actuarà el 22 de febrer a la 2 de l’Apolo dins de la programació del Festival del Mil·lenni.