El Pony Pisador és el grup de referència de la música folk a Catalunya. Amb una mescla de música celta i cançons marineres són capaços d’arribar a un públic molt ampli, ja sigui general o experts, adults o nens, amb el seu estil viu i desenfadat. El seu bon humor es contagia als seus espectacles, que són varis e imprevisibles i els ha portat a consolidar el seu èxit no només a Catalunya sinó també arreu del món amb actuacions a Canadà (La Fete des Chants Marins), Alemanya (Eurofolk), Bèlgica (North Sea Folk & Shanties Festival) i recentment a Austràlia (The Albany International Folk’n’Shanty Festival).

Avui estrenen “Gran Manual per Identificar Ocells”, el primer avançament del seu pròxim disc d’estudi titulat OCELLS. En aquesta cançó introdueixen la temàtica del disc que, a més de ser un recurs humorístic habitual a internet, ha sigut una de les primeres idees que els han portar a fer un disc sobre ocells.

Agafant referències del cançoner infantil com “Joan Petit” o bé “Rattlin’ Blog”, presenten una cançó en la que ells mateixos expliquen que “volíem fer una aproximació pensada per El Pony Menut, i crear una cançó que tingui humor absurd i alhora sigui simpàtica per la canalla.”

- Publicitat -

A nivell musical, El Pony Pisador detalla que “hem combinat recursos de la música barbershop (on hi ha una referència al “Notre Dame Medley” de Ringmasters, una de les millors actuacions de barbershop dels últims anys), amb una combinació entre bluegrass, on destaca l’ús del washboard, així com el recurs del mickeymousing en l’arranjament de violí i flauta).