El Pony Pisador estrenarà els pròxims mesos una sèrie de col·laboracions amb diferents artistes. La primera és amb Joan Garriga, membre de Dusminguet i La Troba Kung-Fú.

La cançó ja estrenada es titula ‘A la Gandula’, que a ritme de calypso ens recordarà els plaers de la vida contemplativa. El mento jamaicà i el calypso caribeny seran els protagonistes d’aquesta nova sintonia, on també s’escoltarà de rerefons un ukulele.

Una de les intencions del senzill és homenatjar tots aquells cantants caribenys i hawaians com Harry Bellafonte, The Jolly Boys o Bobby Ingano.

- Publicitat -

Encara que els ritmes tropicals siguin els dirigents de la cançó, el grup tampoc s’oblida de l’essència mediterrània, ja que l’acordió diatònic de Joan Garriga aconseguirà reivindicar el concepte de Il Dolce Far Niente, “El plaer de no fer res”.