Aquesta setmana han arribat un bon grapat de llançaments discogràfics a nivell internacional, però el que de ben segur ocuparà grans posicions a les llistes d’èxit és el nou disc de Bad Bunny “Nadie sabe lo que va a pasar mañana” format per 22 cançons i on aparentment no hi ha col·laboracions, si més no acreditades.

També ens presenta disc el cantant i actor Troye Sivan, que publica “Something to give each other”. Holly Humberstone ens ofereix “Paint my bedroom black”, mentre que The Drums editen “Jonny”. El novè disc de Rick Astley és “Are we there yet?”, i pel que fa a Ringo Starr ens ofereix l’EP “Rewind forward”.

“The darker the shadow the brighter the light” és el títol del nou treball de The Streets i els que també publiquen música són Scounting for Girls amb “The place we used to meet”.

- Publicitat -