Hi ha res més gran que l’amor infinit cap als fills? A partir d’aquesta premissa és des d’on parteixen el grup del Maresme Masvidal per presentar la seva nova proposta musical: “Cançó Petita”. Un amor que neix des del principi des del primer batec a la panxa, fins al moment del naixement.

“Cançó petita” es va publicar el passat divendres 20 d’octubre i ja suma milers de reproduccions a Spotify. Una proposta calmada i tranquil·la que, lligada amb la lletra, transmeten l’amor dels pares cap als seus fills.

- Publicitat -

Tot i aquesta novetat, ‘Cançó petita’ no és la primera vegada que veu la llum. Aquesta proposta ja estava present en el primer treball d’estudi de Masvidal anomenat ‘Lliure’ (Microscopi, 2019), i comptava amb la col·laboració de Josep Thió de Sopa de Cabra a la guitarra.

La proposta que Masvidal acaba d’estrenar arriba després de l’èxit del seu darrer disc ‘Rebel’ (Crea Music, 2023). Un àlbum on podem trobar propostes com “La llum d’estiu”, “Hot Dog Rock” o “Des del fosc”, propostes que ja acumulen més de  30.000 reproduccions a les plataformes digitals.