Masvidal publica la seva nova cançó: “Hot dog rock”, una proposta atrevida, divertida, amb una bona dosi d’humor i a ritme de rock dedicada amb total devoció al popular entrepà de salsitxes Frankfurt tan popular arreu del món.

I és que pel que sembla, Joan Barranca, el líder de la formació, és un total fan d’aquest menjar i ha sigut especialment per això que ha volgut dedicar-li una cançó tot explicant amb detall a la seva lletra un cert amor estrany cap aquest menjar:

A voltes s’enfunden
i d’emboltoris n’abunden.
Si estan ben calentes
ja pots gaudir-les ben rectes.

- Publicitat -

Les trobes per les places,
les trobes als carrers;
sempre estan disposades
perquè t’ho passis molt bé.

Aquest és el tercer avançament del grup del Maresme que veu la llum abans de publicar el 10 de febrer el seu segon treball discogràfic. Un àlbum que comptarà amb una desena de cançons, entre les quals trobarem “La llum d’estiu” i “Des del fosc“, els altres dos avançaments que ja acumulen més de 100.000 reproduccions a Spotify.

A banda dels avançaments ja publicats entre les cançons que formaran el disc, que portarà per títol “Rebel“, hi podrem trobar també una cançó cantada a duet amb el cantant i ex-concursant d’Operación Triunfo, Àlex Casademunt, mort farà un parell d’anys en un accident de trànsit.