Aquesta matinada diferents mitjans han anunciat la mort del músic Àlex Casademunt, ex-concursant de la primera edició d’OT.

El cantant català hauria perdut la vida després de patir un accident de trànsit a Mataró on s’hi hauria vist implicat un autobús.

La confirmació ha arribat ben entrada la matinada a través de la seva agència de representació Telegenia, que en un missatge a Twitter han senyalat que sentien molt la mort de l’Àlex i donaven molts ànims a la família i amics.

- Publicitat -

Casademunt va formar part de la gloriosa primera onada de participants del programa i posteriorment va crear Fórmula Abierta amb altres companys de OT. També el vam poder veure presentant alguns programes de televisió durant més de 10 anys o participant a diferents produccions cinematogràfiques o en sèries com ‘Mar de fons’ de TV3.


El seu únic disc en solitari es va editar sota el nom de “Inquietudes”, tot i que més endavant va publicar algunes cançons al costat del seu germà Joan.

La seva darrera publicació d’Instagram, on apareix la seva filla Bruna, està plena de comentaris de seguidors lamentant la seva pèrdua, abans fins i tot que es fes oficial la seva mort, fet que ha provocat moltes crítiques d’altres persones.

Al llarg del matí el món de la música, entre ells els seus ex-companys de OT han reaccionat a aquesta trista notícia.