Troye Sivan va mostrar aquesta setmana una imatge corresponent al videoclip de ‘Got me started’ on se’l veia completament despullat, fet que feia preveure un nou vídeo d’aquells que fa aixecar expectació.

El nou senzill del músic utilitza el sampler del tema ‘Shooting Stars’, popularitzat per The Bag Raiders’. La cançó formarà part del seu nou disc “Something to Give Each Other”, com l’anterior senzill ‘Rush’, que ja suma més de 100 milions de reproduccions a Spotify, i pel qual va rebre algunes crítiques a causa d’un videoclip on només sortien cossos normatius.

En el cas de ‘Got me started‘ el músic i actor s’ha desplaçat fins a Bangkok per rodar les escenes, on torna a comptar amb els mateixos coreògrafs de ‘Rush’. També afegeix que s’ho va passar molt bé fent el vídeo, pel qual sent molt d’amor i no es cansa de mirar-lo, de fet és el seu preferit.

- Publicitat -

Sobre el nou disc, el músic explica que va escriure els temes després d’acabar una llarga relació i comprovar com se sentia bé mantenint trobades breus i agradables per tornar a connectar amb els altres.