La cantant barcelonina Suu i el cantant i productor Carlos Sadness tornen a treballar junts a “Postal barata”, una cançó pop en majúscules que troba la frescor i la sinceritat habituals en aquest parell, que ja s’ha pogut escoltar en el disc Ventura (2020) i en cançons posteriors com “Barcelona tropical”. Composada a mitges i produïda per Carlos Sadness, la cançó és una crítica a la imatge idíl·lica estiuenca a la postal forçada i artificial, que moltes vegades no té res a veure amb el món real. “Postal barata” banalitza aquest tipus de comportaments que prioritzen els likes en contraposició a fets més irrellevants, però de ben segur més importants i menys superficials.

“Postal barata” pretén recordar a la seva audiència, la importància de saber amb qui i què compartim en aquests moments de felicitat estival. Al final això és tot el que es necessita per sentir-se plenament feliç dins la “postal” que recull l’essència del que es viu.

Un any després de la sortida de Karaoke, el seu tercer disc, i de la gira que l’ha acabat portant a visitar les principals ciutats i festivals d’arreu de l’estat, arriba aquest nou single que a més a més ha comptat amb la mescla de Tomás Pérez (Funambulista, Lalaloveyou…) i les guitarres de Jordi Bastida, que acompanya a Carlos Sadness a les seves gires internacionals.

- Publicitat -

Aquestes són les dates on podrem trobar la Suu de gira aquest estiu:

29/06 – Madrid Orgullo (Madrid)
01/07 – Canet Rock (Canet de Mar)
08/07 – Cruïlla Festival (Barcelona)
12/07 – Pirata Beach Festival (Gandia)
14/07 – Festival Alta Segarra (Calaf)
15/07 – Nits a la Fresca (Solivella)
28/07 – Festival Jardins de Terramar (Sitges)
29/07 – Empordà Music Fest (La Bisbal d’Empordà)
05/08 – Festa Major de Sant Esteve de Palautordera
07/08 – Arts d’Estiu (Pineda de Mar)
11/08 – White Summer (Palamós)
14/08 – Festa Major de Porreres
28/08 – Festa major de La Seu d’Urgell
30/09 – Petits Camaleons (Sant Cugat del Vallès)
12/10 – ÓH Festival (Sant Fruitós de Bages)