Les Montses ha publicat el seu tercer àlbum “De tots colors”, després d’haver-ne avançat fins a cinc cançons durant el 2023. La boy band de Sant Vicenç dels Horts destaca la nova sonoritat d’aquest seu tercer treball. Sense fugir del pop-folk insígnia, acompanyats per instruments característics com el banjo i la guitarra acústica, hi han afegit tocs electrònics per portar el disc a sons més actuals. De fet, el disc ha estat produït per Stefano Maccarrone – que ha produït temes de Carlos Sadness o Rigoberta Bandini, entre altres.

L’àlbum està compost per 8 cançons en els que no hi manquen el bon rotllo i optimisme que caracteritzen el grup. Es tracten temes com l’amor, els records, pors, amb tot, però, de com afrontar el futur en positiu.

Les Montses han sigut un dels grups catalans més sonats en diverses ràdio fórmules catalanes, sobretot amb el seu single ‘Lliure’ que acumula fins a gairebé mig milió de reproduccions a Spotify.  Sobre la nova gira, a dia d’avui encara no hi ha dates confirmades. Ara bé, van fer el primer avançament del disc en primícia al passat dimecres 14 al seu poble.

- Publicitat -