Les Montses ens avancen un primer tast del seu nou disc. Un àlbum que es diferencia del que han fet fins ara, sobre tot per la cerca d’una nova sonoritat sense perdre l’essència. Un disc on han buscat la pluralitat de composició dins del grup amb temes que expliquen situacions concretes des d’un prisma més personal i directe del que havien fet fins ara.

Per viure la vida que un vol tot sovint s’ha de fer un salt al buit. I fer aquest salt no vol dir que no es tingui por, ni tant sols que no es tinguin dubtes. Tot el contrari, la majoria de vegades estàs cagat quan ho fas. Però és important escoltar el que el cos i el cor et demanen, i acceptar que contra això no es pot remar. Partint d’aquesta idea, i basant-ho en l’experiència personal, la cançó va néixer en un moment on es sentia la necessitat de re-enamorar-se de la vida, i on les ganes de viure-ho tot eren enormes, malgrat les pors, dubtes, i dificultats que sorgeixen durant el camí.

La referència de ballant amb llops, més enllà del fet d’acceptar el risc i prendre’l tal i com es descriu literalment a la lletra, també és buscada com una referència a la pel·lícula amb el mateix nom. On el personatge interpretat per Kevin Costner, el qual havia decidit aïllar-se de tot, es va retrobant i re-enamorant de la vida, i ho fa de les formes més inesperades i amb qui menys ho esperava. Acaba acceptant de nou el risc, els perills, i les pors que comporten estimar i viure, a la vegada que descobreix tot un món nou per ell, i en el que hi veu una bellesa que li era desconeguda.

- Publicitat -