La Fúmiga, un dels grups de referència de la Comunitat Valenciana, presenta aquest nou single carregat de significat i que inclou una història iniciada amb el single de “PRINCIPIS“, publicat el passat mes d’abril. Aquesta nova cançó ens parla de finals, esperats o inesperats, des de la mateixa decisió o obligats per les circumstàncies, però finals, al cap i a la fi.

És un punt i a part. Abandonar el lloc on ens trobem i que no ens fa sentir feliços. “FINALS” és una cançó pop que busca l’emoció més visceral i amb una lletra amb la qual (gairebé) tots i totes podem sentir-nos identificats, i que amb la percussió amb bombo a negres fa que les parts més emocionants de la cançó ho siguin encara més.

Produïda i composta a Atomic Studio d’Ondara per Mark Dasousa i mesclada per Genís Trani, aquesta nova cançó està cridada a conquerir als fans i a les ràdio fórmules comercials catalanes. Com ells mateixos expliquen: ” Què serà de nosaltres? És la pregunta que tots ens hem fet en algun moment de la nostra vida quan arriba el final d’una relació i et veus davant un precipici, preparant-te per la caiguda i els dies grisos s’acosten. Cap final és senzill, així que posem-nos-ho fàcil”.

- Publicitat -

Aquest estiu, La Fúmiga continua girant, i els podrem gaudir en més d’una seixantena de concerts que passaran pels principals escenaris del País Valencià i Catalunya, i en festivals com l’Acampada Jove.