“Maleït aquell que a l’inici d’una història d’amor no creu que serà per sempre.”

Amb aquesta frase de l’escriptora francesa Sidone-Gabrielle Colette, La Fúmiga cimenta l’argumentari de la seva nova cançó “Principis”, que parla de la sensació que tothom ha tingut, té o tindrà de les “primeres vegades”. El naixement d’una nova relació sempre està carregat de descontrol, neguit, felicitat i incertesa… un cúmul de sensacions que transformen la realitat fins a la caricatura irracional.

Tot i que La Fúmiga sempre s’ha mostrat enfrontat a l’amor romàntic, el cert és que sovint s’ha inspirat i ha cantat als sentiments que provoquen les relacions. Sense anar més lluny, a “Principis”, animen a viure les relacions des del principi sense lligams ni restriccions. Tot amb l’objectiu de viure la vida de forma plena, amb tota la intensitat possible, deixant enrere les pors i l’autoprotecció que sol ser fruit de les males experiències amb relacions passades.

- Publicitat -

La cançó s’emmarca en el pop festiu carregat d’electrònica que tant bons resultats està donant a La Fúmiga, i que tant públic d’arreu de l’estat està atraient. La producció la firma com és habitual, Mark Dasousa d’Atomic Studio d’Ondara, al País Valencià. La mescla és de Genís Trani.

El clip que acompanya la sortida del nou single ha estat rodat a València ciutat per Icònic. Mostra les dues cares del protagonista que viu un canvi radical durant un mateix dia passant d’un estat de monotonia a un estat d’eufòria quan coneix a l’altre protagonista.

“Principis” és, a més, el tret de sortida a una gira espectacular que va començar el passat mes de gener i que duu per nom “Fotosíntesi final”. La gira constarà de més de 60 concerts que passaran pels principals escenaris del País Valencià i Catalunya. També se’ls podrà veure a Madrid, Saragossa, Bilbao i Santiago de Compostela i per festivals com Viñarock, Pirata Beach Festival, Canet Rock Mallorca, Arenal Sound, Rototom, Lo Riu Sona, Acampada Jove o Xocorock.