Sexenni ens presenta ‘Per la borda’, quart single del seu segon LP que sortirà el pròxim mes de setembre. En aquesta cançó, de ritmes disco i sonoritat festiva, els lleidatans donen la benvinguda a l’estiu i desconnecten de tot. La cançó explica la història d’algú ofegat per la rutina, engabiat en la feina, les xarxes i la pressió digital que decideix deixar-ho tot enrere i començar a prioritzar tot allò que realment importa: l’amor, els bons moments, la diversió…

La lletra combina un registre poètic i metafòric amb tot de referències a la cultura popular, tot això mantenint el to satíric i desenfadat que tant caracteritza al grup.

Un tema on aposten per combinar la sonoritat festiva amb instruments de vent amb textures sintètiques pròpies dels anys 80. En la producció el membre del grup Pep Saula i el videoclip ha estat dirigit per Alba Muñoz que reafirma l’essència estiuenca, festiva i naval de la cançó!

- Publicitat -