Ikigai és el segon disc d’estudi de Primera Cita. Gravat a l’Atlàntida Estudio de Barcelona, a les mans del Mario Patiño. La idea ha sigut donar continuïtat al projecte que vam arrancar amb l’àlbum “Salvatge”, però amb un so més renovat i actual, on la majoria de les cançons es caracteritzen per tenir un beat electrònic i una bona dosi de sons provinents de sintetitzadors. Sempre, això sí, mantenint els sons acústics de la bateria, els vents (trompeta, saxo i trombó), el baix…

El disc està format per 10 cançons, de les quals 3 son col·laboracions (una amb Buhos, una amb la Maria Jacobs i una amb Bolboreta), i d’una varietat d’estils, que podem englobar sota el paraigües del pop català, però amb influències de la cúmbia, del reggae, de l’electrònica, de les balades… depenent de la cançó. Vuit de les deus cançons s’interpreten en català, una en castellà i una en gallec.

La temàtica és molt variada, des de cançons desenfadades que parlen de passar-ho bé, com “Paripé”, fins a cançons que parlen d’una pèrdua i de recordar algú, com “Refugi” o “Com Dos Avions de Paper”, passant per cançons divertides i iròniques, com “El Rei d’Instagram” o “Mol€$”, sense deixar de banda les cançons d’amor com “Que t’Enamoris” o “Les Victòries Amb Tu”.

- Publicitat -