A Primera Fila ja us hem parlat alguna vegada dels Primera Cita i avui hem de donar la benvinguda al seu nou senzill ‘Com dos avions de paper, que ve acompanyat d’un nou videoclip que els joves han compartit.

Per gravar “Com Dos Avions De Paper” van tornar a entrar a La Atlántida Estudio, a les mans del Mario Patiño, amb la cançó ja escrita i llesta per fer la producció final. Com ja van anticipar amb “El Rei d’Instagram”, el so ha evolucionat cap a un terreny una mica més electrònic, que serà la tònica del següent disc, amb més capes de sintetitzadors, beats, però sense renunciar als elements que ens caracteritzen com a grup.

La cançó parla de l’herència que ens deixen algunes persones quan ja no hi són. Algunes vegades per tornar, com un retrobament entre amics o familiars després de molt de temps, però d’altres, no. Son moltes les ocasions que sentim agraïment per tot el que ens han ensenyat, i tot el que hem viscut, amb persones que no hi son, perquè hi hem perdut la relació o perquè ens han deixat. La cançó reivindica que, al fons, també estem fets de les influències de tota aquesta gent. Tot això s’explica des d’un punt de vista alegre, agraït, i festiu, com l’estil musical de la cançó.El videoclip, com sempre, ha estat dirigit, gravat i produït per l’Oscar Sánchez.

- Publicitat -