Gertrudis és una de les bandes festives del país amb més trajectòria, ja que enguany compleixen vint-i-tres anys de carrera. Però lluny de ser un grup envellit, els Gertrudis han sabut renovar-se i conviure amb l’actual escena festiva, facturant èxits recents com “Si tothom calla” o “Bon dia vida”, entre d’altres.

El mes de març la banda ja ha presentat el tema “M’agrada”, on col·labora Macaco i que ha suposat el seu retorn després de cinc anys. “M’agrada”, que ja porta més de 150.000 reproduccions ha estat la mostra de que Gertrudis es troba en millor forma que mai

Deu són les cançons que formen part d’aquest àlbum, un treball on, per quarta vegada a la carrera de Gertrudis, Roger Rodés, un dels productors de casa nostra amb més prestigi internacional, ha tornat a agafar els comandaments de la producció. Quatre anys i una pandèmia han passat des de la publicació del darrer disc dels de la Garriga, “No em dona la gana”.

- Publicitat -