Molts cops, fer un disc és una quimera. Fer un grapat de cançons que tinguin coherència, que es puguin seqüenciar una rere l’altra i que et representin com a persona no és gens fàcil. I nedar a contracorrent dels tempos de “la indústria”, i amb un mateix com a gran enemic. Tot i això, en Martí, el Galgo Lento, ha aconseguit superar tots aquests obstacles i culminar el seu segon disc: MARTINET!

En Martí es despulla per complet. Ens explica en primera persona com se sent, com es veu dins de l’escena, que li agrada i que no. Ell mateix i el mateix disc MARTINET! són els protagonistes d’aquesta història. Un llançament que ha tardat a arribar més de dos anys i mig des del seu debut, perquè ha estat cuinat a foc lent i amb molt d’amor.

MARTINET! és un disc de contrastos on l’artista mostra les seves inseguretats i les seves pors a temes com PERÒ QUE BÉ o DEIXA’M EN PAU; però també treu la seva mala llet a talls com MARTINET! o CEL GRIS / RARA AVIS. En Martí juga amb pianos dolços o guitarres hipnòtiques i els contraposa amb beats i baixos super contundents.

- Publicitat -

En aquest disc el Galgo Lento s’ha envoltat de moltíssim talent com el de la Kris Tena, Vernat, Alba Armengou, Massaviu, Hereus del Beat o Mishii. En Martí ha concebut el disc sol, però les seves col·laboracions l’han ajudat a vestir de mil colors la sonoritat de l’àlbum, com fan artistes com Kendrick Lamar o Kanye West.

El 30 de juny el podreu veure al festival VIDA.