A una setmana del llançament del disc MARTINET!, el Galgo Lento ens ofereix una visió anticipada del que s’apropa amb la publicació del tema PERÒ QUE BE!. Aquesta cançó es caracteritza per ser més intimista en comparació amb el primer single TOT EL QUE T’HA PASSAT.

El protagonista del disc és Martinet, i es reflecteixen els seus sentiments, el seu procés de creació del disc i les experiències viscudes durant aquest procés.

Aquesta cançó és una joia intimista que destaca per la seva complexitat i varietat musical, plena de detalls subtils. Per això, és una cançó per ser gaudida amb calma i escoltada diverses vegades.

- Publicitat -

El single s’acompanya d’un videoclip que inclou selfies realitzats durant quatre anys, que mostren el Martinet quotidià, els seus canvis i fragments de la seva vida. Aquest vídeo l’acompanya un moviment que segueix el ritme de la música.