Edu Esteve presenta “Ara o mai” l’esperat EP de l’artista català que recull èxits com ‘La Primavera’ o ‘No Vull Despertar’.

Amb aquest nou projecte, l’Edu té clar el missatge que vol transmetre: encara que el temps corri i passi amb rapidesa, sempre s’està a temps de frenar i fer allò que un vol. Cadascú té el poder de decidir qui vol ser i en què es vol convertir, ningú més. És el moment, és el lloc. És ara o mai.

Així, amb la importància del temps com a eix temàtic central, l’Edu demostra la seva versatilitat i capacitat d’adaptació nedant entre diversos estils musicals sense deixar d’impregnar la seva marca personal, atrevint-se amb sons nous però mantenint una mateixa línia.

- Publicitat -

I és que a “Ara o mai” convergeixen gèneres i sonoritats, trobant-se des de cançons festives i alegres com ‘A Flor De Pell’, fins a energies més fosques en el cas de ‘La Cadena’ o cançons arrelades als sentiments i emocions com seria ‘Estrelles’.

Un projecte atrevit, sorprenent i que no deixarà ningú indiferent, en què conèixer una mica més Edu i acompanyar-lo en la persecució dels seus somnis i la seva pròpia identitat.