‘No M’ha Servit de Res (NMSDR)’ és el nou senzill del grup barceloní VITTARA, que serveix com a segon avançament del que serà el seu proper treball.

En aquest tema, la banda abandona les guitarres estridents i les bateria potents, per deixar pas a una melodia suau i una lletra íntima, que treu la cara més emocional del grup fins ara. En la cançó es pot entreveure també com VITTARA ja comencen a jugar amb l’electrònica a la secció rítmica, per exemple, un fet que s’està consolidant com un nou eix estilístic per a ells.

‘No M’ha Servit de Res (NMSDR)’ para sobre aquells moments en que sembla que les coses no acaben de sortir, quan just al final de la carrera tot es trenca i s’esfondra pels dits. Des d’aquest record, el grup intenta posar amb paraules i música el sentiment amarg de la derrota, que també amaga una sensació reconfortant en el fons.

- Publicitat -