Sexenni presenta ara ‘Bora Bora’ on el jove grup se’n va de viatge cap a una atmosfera paradisíaca a ritme de cúmbia amb sonoritats urbanes. Des de la perspectiva d’un viatge amb el primer amor, Sexenni ho deixa estar tot per escapar de la monotonia i crear un univers propi on combinen imatges tropicals mesclades amb el seu imaginari galàctic característic. Deixant enrere la tristesa, el grup juga amb les paraules fent referències des de l’art polinesi fins a la cultura tant nostrada com la literatura del segle d’or o la música de Sergio Dalma. Tot això mantenint el to satíric i desenfadat que tant caracteritza al grup.

La cançó arriba després de ‘Houston’, el tema principal de la Volta a Catalunya, així com de ‘Klk quieren las chicas’.

Totes elles formaran part d’un disc que veurà la llum al setembre. Abans tindrem temps de veure’ls en directe, entre altres llocs el 21 d’abril a la Sala Razzmatazz.

- Publicitat -