Després de l’èxit de “La Primavera” i “No Vull Despertar”, Edu Esteve aterra aquest abril llest per sorprendre amb “La Cadena”, un nou avançament del seu proper EP amb què pretén desmarcar-se del so dels llançaments anteriors i demostrar la seva versatilitat en diferents estils.

“La Cadena” és una proposta electrònica que, combinada amb elements cinemàtics i industrials, resulta en un tema caracteritzat per una potent, intensa i vertiginosa producció.

Amb un ritme frenètic, la cançó evoca el sentiment de ser jutjat constantment. I és que l’artista ens narra la història d’un nen amb grans somnis que, a còpia de caure i tornar a aixecar-se, ha perdut la por, però mai les ganes d’aconseguir-ho.

- Publicitat -

A més, aquesta emoció està recolzada pels efectes de veu, que juguen amb el camp estèreo i la distorsió per enaltir la ràbia i la força en què se sustenta la interpretació vocal.