Triquell publica aquest divendres el seu primer disc “Entre fluids“, que ha treballat al costat del seu equip i que va començar a preparar a l’estudi de l’Arnau Vallvé (el bateria de Manel), on va aconseguir donar a les cançons l’estètica sonora que cercava.

El músic ha explicat que amb les noves cançons ha volgut mostrar que es pot ser sensible, revolucionari, emotiu, al mateix temps, sense que tot això pugui ser contradictori.

Després de l’èxit del senzill ‘Jugular’ (amb més de 800.000 reproduccions a Spotify), de ‘Road Trip’, ‘Climax’ i ‘CBD i espardenyes’, de ben segur que les noves cançons del cantant de Sant Quirze del Vallès faran les delícies del seus seguidors, que cada dia en són més. El disc inclou les col·laboracions de Ven’nus, Alter Soma i Vernat.

- Publicitat -

El cantant ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en els seus concerts de Girona i Barcelona. També se’l podrà veure al Festival Ítaca de l’Estartit, el Canet Rock, el Cabró Rock o a l’Acampada Jove, entre altres.