Foto: Jordi Galderic i Débora Alarcon

La música de Sotrac té una energia contagiosa que arriba a l’ànima i el seu nou single “Herois” no és una excepció. Amb una lletra inspiradora i una melodia upbeat, esdevé una cançó que parla del coratge, la resiliència i la capacitat humana de superar les dificultats de la vida.

Fills del pop/rock en català, els distingeix el contrast de la veu femenina de l’Helena amb el joc de guitarres acústiques i distorsionades, harmonies vocals, unes lletres que van més enllà dels tòpics del pop i una presència a l’escenari que connecta amb aquells que busquen la contundència (però també la proximitat) d’un directe treballat al detall que mai deixa al públic indiferent.

Sotrac ens sorprèn amb una proposta molt rítmica i enganxosa que contrasta amb missatges referents a una realitat dura i molt qüestionable, tota una declaració d’intencions que no amaga el to que marcarà el seu tercer disc “Herència”

- Publicitat -

El seu disc destacaran unes lletres que tracten sobre el món que hereten els i les joves i que preocupen a tota una generació. En coherència amb aquestes lletres i aprofitant la creixent tendència de l’ús de la Intel·ligència Artificial a la vida quotidiana, han produït tot l’art que acompanya aquest àlbum amb una IA.