El grup de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols ha destinat els últims dos anys a composar i enregistrar el seu nou LP, procés que els ha permès submergir-se fins les arrels del seu projecte i expandir-lo a tots els nivells. L’Helena, en Gerard i l’Artur, els tres integrants del grup, es mostren molt satisfets amb el resultat d’aquesta evolució i no es per menys, ja que han aconseguit una sonoritat rica i equilibrada que tenyeix les cançons de registres frescos i nous per a la banda catalana.

“La Nit dels Ignorants” és el primer avançament del seu segon àlbum, que sortirà a principis de 2021.

Així doncs, aquest primer single no deixa de ser una declaració d’intencions, una petita pinzellada dels ingredients principals que formen part d’aquest disc pop-rock dinàmic i sense complexes, on en aquest cas, demostren l’evolució de sonoritat i missatge respecte el seu disc debut “Sota el Roure”.

- Publicitat -

El senzill es caracteritza pel contrast entre la música i la lletra. Suggerint ironia, el grup potencia el missatge de crítica social per tal de ser l’altaveu d’una realitat que els incomoda. De la mateixa manera, aquest missatge també queda reflectit al videoclip. Rodat a les belles localitzacions de Llagostera i Rosamar, retrata la sàtira de manera enigmàtica i original, posant en veu de la banda el judici popular de la societat.